- Digues-me que vols que sigui, i ho seré per tu.
- Ets boja Marta?
- Podria ser-ho.."


miércoles, 31 de julio de 2019

Vet aquí un Rock, vet aquí un Waltz... aquest curs ja s'ha acabat!




¡Ja hem acabat un altre curs!
¡Ara ja sabeu si el ball i en concret el Line Dance és la vostra afició i si en el grup dels Silvers us heu sentit ben acollits i si ha valgut la pena formar-hi part.

Perquè som gent ballarina!!!!
No  som ni  millors ni pitjors que altre gent,  però si diferents.

La gent com nosaltres  a qui els hi encanta la música i que gaudim  ballant, és  gent vibrant,,,,,, gent entusiasta,  gent amb inquietuds artístiques,,,,,, gent especial que com s’ha demostrat,  aprèn i balla  millor entre  amics i companys, que de manera individual.

Sóm gent que sabem  quant d’important es la alegria, el bon humor i  el bon rotllo,  per poder-lo  transmetre  a qui ens mira, ja que  ballem per divertir-nos, relacionar-nos i oblidar-nos per una estona dels nostres problemes.

Val equivocar-se, fer el tonto i es imprescindible riure.

Diu  algú que ballar es com fer l’amor (jo que sóc més bruta, diria que de vegades és com un orgasme) i te les mateixes fases: introducció, clímax i satisfacció. I totes fan suar…jajaja.

No es tant  important saber diferenciar si és un WCS, ECS o un CHA-CHA com saber que el swing canvia i això té que reflectir-se en el teu cos.

Apart de que el ball té altres beneficis…

Ajuda a alliberar tensions i contribueix a la millora del estat físic.
Desenvolupa  la cultura musical i estimula la creativitat.
Fent  classes de ball desafies la teva ment i la connectivitat del teu cervell augmenta i a diferència d’unes altres formes d’exercici, en el ball no hi ha barrera d’edat.
I amb el Line Dance en concret que és un ball estructurat, es requereix memoritzar el passos, per tant el ballarí ha de concentrar-se i mantenir l’atenció de manera sostinguda proporcionant desafiaments mentals que són clau per el manteniment de l’agilitat  i la salut cerebral.

O sigui  ballarins que a part de beneficis per el vostre cos també hi han beneficis per el vostre esperit.
I aquest voldria que no decaigués mai…perquè m’heu demostrat que aquest esperit el teniu pels núvols.

Per tan vull agrair a cadascú de vosaltres el que a mi en particular m’heu aportat.

 Agrair  a la Mari; ..... la  mestre de cerimònies per antonomàsia dels Silver Bulls.
El alma mater de les festes i el Jutge de pau i de guerra honorífic i per mèrits propis . La que manté la sala en condicions impecables  i el primer somriure  que veieu quan veniu a les ballades mensuals.
Et vull sempre al costat mi jefa!

Agrair  a la Carmeta; la que amb quatre  retalls de roba et fa uns mantons o unes faixes i no ha d’envejar rés l’Armani, i te la mà trencada en quan a disfresses i a  qui nosaltres  li donaríem l’agulla d’or, d’argent i de criptonita  si fes falta.

Agrair  a la colla de decoradores ( Assun, Toñi, Esther i Laura) que amb unes onces d’escuma, un feix de papers de colors, molta cartolina, kilos de llençols, i molt de glamour ajuden a decorar  l’escenari de moltes festes, revetlles de Sant Joan i festes dels 70  impregnant-los  amb essència de somriures i un grapat de bones idees, i tot s’ha de dir  amb els bons esmorzars , berenars o sopars  que ens  prepara el nostre mecenes  particular i àngel o dimoni de la guarda, que es el Lluís.


Agrair també  al plantell de nouvinguts  que des de el primer dia han mostrat el seu entusiasme  per  aquest grup,  i que juntament amb  l’altre plantell de gent que fa temps que balla i que és jove d’esperit,( per que un no es vell per tenir  anys, si no un es fa vell quan  deixa de riure i de ser divertit),  gaudiran plegats  de ser estrelles  per un dia, en els bolos de la  gira internacional que tenim plantejada iniciar en breu , jajaja 


Agrair  especialment  al  grup d’ amics i alumnes  incondicionals. Una gent que ha confiat amb mi des de el primer dia, una gent que respon a la meva trucada amb un; ¿ Hola guapa, com va tot?, i que es un clam a la amistat, a la fidelitat, al carinyo i al respecte des de fa molts anys i dels que em sento especialment orgullosa.
Gent que tant els hi pots demanar que col·laborin en un calendari o un vídeo clip, o que m’acompanyin puntualment i fidelment a tots i cadascun dels compromisos Silvers i la seva resposta ha estat sempre un sí.
Aquí he de posar molts noms per que per sort hi tinc un munt de bons amics.

 Agrair a la gent professional com el Joan que amb una il·lusió que encara em sorprèn, venen carregats de pins, clivelles, leds, logos i pancartes i posen a la teva disposició el seu material, el seu temps  i el seu bon fer.

Agrair també a d’altres que venen carregats d’un munt de carrets i càmeres fotogràfiques i miren lles ballades  a través de la seva lent i que deixen per a la posteritat el millor i més divertit vídeo clip western que han fet actors-ballarins  amateurs tot i que el seu director si va ser professional i va ser el millor. (Melcior)

I agrair a la meva mitja taronja, que és la pera, jajaja la paciència que té amb aquesta profe esbojarrada, inquieta i responsable (tot i que no ho sembli)
Al Ricard, .... el meu Iron Man particular, maco per dintre i per fora i que apart del nostre compromís personal ara s’atreveix  a aliar-se amb mi en un compromís professional,; el del ball; perquè  el Ricki ja és monitor federat.
El protagonista del curt poema Ric Ric Ricki que va causar sensació entre la xarxa social  dels Zapafriends i del que alguns encara riuen ara i d’altres es caguen amb els puputs. Jajaja.
Amunt bomba de neutrons!!!!

I acabant els agraïments, dir-vos que:

La felicitat no es un dret si no un deure .
Hem  de decidir fer  el que ens agrada, perquè  si fas el que estimes ets feliç, i si fas el que et fa feliç,  estàs condemnat sense remei al èxit, i jo faig  el que m’agrada ...
I hi ha tantes coses que m’agraden!!

Però de totes,  la que més m’agrada es ensenyar a ballar.
Ballar amb els millors no te mèrit. Lo bonic i gratificant es fer ballar a qui està començant. I fer-lo sentir bé. Encomanar-li  la passió per el ball i veure com va progressant.
I després  al cap del temps, si continua  ballant, sigui o no al meu costat,  m’agradaria recordés amb carinyo la profe amb qui va començar i  amb qui va aprendre a  estimar per sempre el ball.


I ja no m’enrotllo més… be una última cosa.


VISCA ELS SILVERS I VISCA EL COUNTRY I EL LINE DANCE!!!!!