- Digues-me que vols que sigui, i ho seré per tu.
- Ets boja Marta?
- Podria ser-ho.."


miércoles, 31 de julio de 2019

ANIVERSARI DE LA MAR T ONA


Expedició de natius de l’Espadanya litoral al Madrid dels Austries

20-21 Febrer   2016

Segons informació recollida  en memoria feisbukiana i per l’orella a orella que fa mesos que aquest grup no deixa de parlar… avui toca Aniversari de la Martona Alias la Metxes.
Ejemplar de 1,70 i pico d’alçada , un  quintal i alguna arroba de pes , i segons el astres… Piscis
i segons els altres… una dona de la òstia.

Segons les estrelles. 

La dona Piscis es el somni de qualsevol home; un encant de fèmina  amb un savi toc de conilleta de Play Boy per millor condiment.  La mística femenina  predica que lés recatades, boniques i desvalguades criatures de Neptú tinguin que fer fugir als homes a pals. No es sorprenent que les dones Piscis siguin un trofeig.  La dona Neptuniana, casada o soltera, rara vegada tracta de fer ombra a l’home que te al costat. No té el més mínim desig, neuròtic u ocult de dominar-lo de cap manera. Amb alegría amb el cor deixa  que ell li retiri la cadira, li posi l’abrig, cridi al taxi, li encengui la cigarreta i li repeteixi fins a cansar –se lo encantadora que es i ella mirant- lo als ulls li digui lo fort que és i lo molt que ella necesita de la seva protección.  
-   Pero qui collons diu aixòoooooo!!!!  (La pànfila que descriu aquest signe no ha conegut a la nostra Martona).

Segons els altres.

Així de la òstia es la nostra Martona.

-Sentimental, sensible, apassionada, franca i directa, Inteligent, femenina, dormilega, responsable, esbojarrada, valenta, descarada, vulnerable, defensora de causes perdudes i diplomàtica… be tot això si li don la gana, perquè com estigui de mala gaita, Alaaaaarmmmaaaa, que les piscis són el Cum Laude del sarcasme i pot convertirse amb una fera, (això si, amb joies i les ungles de gel perfectes i arreglades…) jajaja.
Be. Ara en serio carinyet. Començem de nou.
Hooooolaaaa Martona!!!!
Estem aquí part de la gent que t´estima per celebrar la teva majoria d’edat .
 Pero alegrat carinyo de fer quaranta deu anys, perquè el fer-se vell es millor alternativa que morir jove i tots els presents  anem pel mateix camí i el que és més important, donant-nos la mà.
 Aquests que ara et miren i els que desde Vila et recorden són uns amics especials, perquè saben lo important que es l’alegria i la comparteixen,  perquè .. aquell amic que no riu amb tú no sabrà plorar al teu costat.
 I aquesta colla són tots així:  Meitat intel.ligència, meitat tontería, meitat infancia,  meitat vellesa. 
Són uns bojos i uns sants, paiassos i seriosos, però gens normals, perque no oblidis que la “normalitat” es una il.lusió imbécil i estéril.
Sé, que passareu un dies entranyables i divertits aquí a Madrid, perquè sempre ha estat així quan fas una sortida amb aquests esbojarrats.  I ho recordaràs. Moment a moment. Per poder ho explicar més endevant.
Com el viatge inoblidable que varem fer a Formentera, les xerrades, les compres, els cafetons, els riures i també els plors.  Les mirades que sense dir res ho diuen tot.
Les revetlles de San Joan, i les nit de cap d’any vestides al  estil  Bomba Nuclear.
Les passejades dels diumenges, els soparets de sobaquillo, els gin tonics a tota hora i el cafès descafeinats.
Les nits de ball, amb botes o sabates de taló d’agulla. El viatge a Madrid. Les conversacions de pets i cacones. Fotografies i videos per la posteritat que han quedat gravats,  més en la memòria , però també en paper i video digital.
El viatge a Càdis, i el Tour USA que ha donat per a tant.

Mira que hem fet coses junts…. Paddel, bicicleta, running, esquí, natació..
Nudisme, exhibicionisme, cateterisme, i algún que altre cataclisme.
Cinema, teatre, ball, concursos, disfresses, karaoke…
I converses i més converses… perquè es pot dir que som màquines de parlar.. millor dit de confessar i també d’estimar.
Avui Martona, i el reste si té oportunitat:  Encen espelmes, ficat al llit amb la millor rialla, posat llenceria bonica i cara, i fes l’amor com una lleona, o com una tigresa si et sembla millor.
I com he dit abans recull aquests màgics moments  perquè és tot els que ens quedarà quan el temps i l’artrosi no ens deixin bellugar.

 Passa-ho be. Aquest és el secret per ser feliç. Quan més dies increibles visquis, millor será la teva vida, els dies  són vida en miniatura.

Sigues  avui més valenta , més apassionada, més afectuosa que mai… i aquest día copia’l a setmanes mesos i anys. I ja tindràs una vida, que será la òstia, com tú.

MOLTES FELICITATS, DELS TEUS AMICS QUE T’ESTIMEN, MOLT MOLT I MOLT.

Friends    +             = Hapiness!!!!!