- Digues-me que vols que sigui, i ho seré per tu.
- Ets boja Marta?
- Podria ser-ho.."


lunes, 16 de septiembre de 2013

Consells per a viatjar...


Hola carinyo;  Avui  és la festa del teu comiat.

Estem feliços perquè tu ho estàs i et recolzem  i ens acomiadem amb tristesa  perquè restarem separats  un temps que segur se’ns farà  molt llarg. Consola  saber que vas a fer el viatge que sommiaves i envegem la teva empenta i decisió.
Coneixent-te fill … sé que quan tornis ho faràs carregat d’imatges d’Austràlia  fantàstiques,  de noves experiencies,  que poder no serán totes bones, però segur que totes et serán útils perquè formaràn l’home que ets ara i el que seràs en el futur.

Com que tú també em conèixes molt bé, saps que no podía  faltar la llista dels meus consells…

“Gaudeix”  Raül,  Mira  de fer el que t’agrada i concentra’t en fer-ho  de la millor manera possible.

Segueix el teu instint, Tú el tens d’artista i d’aventurer,  però sigues prudent perquè no podrem evitar-te  tots els problemes, pors i dubtes de la vida,  però podem escoltar-les i estarem amb tú,  tant si cal riure  com si cal plorar.

“Aprèn”. Tens l’oportunitat d’omplir-te de noves costums, olors, paissatges, que et faràn crèixer i haurien de fer-te més savi i més tolerant.

“Estima” Fes més amics. Tens raons per sentir-te orgullós, En tens molts d’amics  i de molt bons, tot  i que  mai són masses.  Però dona´ls de vegada en quan les gràcies per tot el que t’ensenyen i per les vegades que et fan costat, que t’ajuden, que t’animen i digues-los el que et diu la iaia Pepi, que els aprecies i els estimes. Segur que si  fas una llista d’agraïments Raül, será més llarga del que et penses…
“Viu”  Viu el moment perquè el futur és incert. Et pot trastocar els plans en un tres i no rès.

Balla, surfeja, treballa, estudia, llegeix, estria i decideix!!!  i si t’equivoques no siguis massa dur amb tú mateix.

I sobretot; Torna “tete”, perquè tot i que les teves alegries, els teus triomfs i els teus èxits no són els nostres,  nosaltres gaudim quan et veiem feliç i et volem aquí.
Porta’t  cap a Australia quelcom molt important; El  tarannà de la nostra  família.
Una familia cridanera, impulsiva, divertida, activa i que facis el que facis sempre t’estimaràn i  que com a catalans que també  sóm,  actuem com la gent de castells.

Sabem  fer pinya.
Abraçem amb força les nostres tradicions,
Agafem amb seguretat als nostres companys.
Apretem les dents quan les coses es posen difícils i demostrem que la unió de varies generacions fà que es pugui arribar al lloc més alt.

Ningú  es deixa anar… tothom es manté agafat.

Gent unida als amics i  a la familia. Aquesta es la millor gent.

“Si tu caus, jo caic”

Fes ho servir i no estaràs mai sol.

¡¡ Bon viatge fill !!

 

 

 

No hay comentarios: